Premiär i morgon

PREMIÄR för målarna i morgon. Genrep idag, gick ganska bra för att vara ett genrep. Därimot tabbade jag mig.... Alltså kommer det gå jättebra med ljus/ljud i morgon.
Hoppas du dyker upp

//Christoffer

image26

Målarna känner ingen längtan!

Jag har då fått den stora äran att vara ljus & ljud-skötare på denna föreställning så idag bar det av till Sagateatern för att spana in det första genomdraget. Dagen hade inletts med att sätta ljus och lagom till att detta var klart traskade jag med förväntansfulla steg in på teatern. Lade märke till att den lååååång stege höll på att byggas ihop (den skulle bli ännu lääääängre när dagen var slut). Jag fick förbereda mitt jobb med att öva på att höja och sänka de redan färdigprogramerade reglagen på ljusbordet. Jag har 4 stycken att hålla reda på: publikljus, allmänljus, rött ljud, spot på en stol. JÄTTEkomplicerat. Sen fick jag öva på musikstyckena jag skulle sätta på, 3 stycken var det. JÄTTEkomplicerat. Jag hade det ganska soft helt enkelt där jag satt uppe vid ljus & ljudbordet medan ensamblen startade genomdraget. Kameran hade jag givetvis tagit med mig så jag passade på att fotografera lite också. Pjäsen var ganska skruvad, men komisk på sitt egna lilla vis. En timmes bra underhållning helt enkelt efter några detaljslipningar och koreografirepetitioner.
Premiär på torsdag! VÄLKOMMEN!

/Christoffer


 

image25image24

Those were the days

image17image18image19image20image21image22image23image16

Terminen rullar igång

Hallå igen!

Det var ett tag sen någon var aktiv här. Eller rättare sagt, sen jag var aktiv med att skriva. Har märkt att nästan alla inlägg är singerade i mitt namn. Hehe!

Som sagt, terminen är igång och det märks på flera ställen. Främst i min kalender som börjar bli full. Det är möten här och där, kurser, repetitioner, styrelsehelger m.m....
Fast det mesta är ju roligt och då blir det ju inte så betungande. Ja, det finns en hel del roliga grejer att se fram emot. Snarast är det "målarna" som ska inta sagateatern. Det blev så att jag ska sköta ljus och ljud (vilken tur att jag gått den kursen, så att jag är behörig). Ska bli spännande att vara igång med en produktion igen. Var ju extremt länge sedan sist. Ärling spelades för över 8 månader sedan.... Men men, snart drar väl något annat igång. Ska återigen bli roligt att fixa och dona, repa och alla moment som måste gås igenom för att sy ihop en föreställning.

Nu drar jag till snön några dagar. Lycka till på styrelsemötet på måndag!
image15

Ha det bra

//Christoffer

RSS 2.0