Ett kallt dopp i Maren

Igår spelades de sista scenerna in till filmen "Sökte döden tillsammans". 4 rätt så känslosamma scener; när Iris hittas i vattnet, Elsas självmordsförsök, Elsa springer hem till Iris innan självmordsförsöktet och sen avslutade vi med den allra sista scenen i filmen, när flickorna hoppar i Maren.
Länstindingen kom och gjorde ett reportage som troligtvis publiceras i måndagens tidning.

Det blev allt en upplevelse att spela in scenen då Elsa (Sandra K) och Iris (Marina) skulle hoppa i maren. Först och främst, det var lördagkväll och scenen spelades in snett mitt emot Hamnmagasinet där det var fullt drag. Vi diggade tilllåtarna som spelades mellan varven samtidigt som vi var tvugna att koncentrera oss när vi väl skulle göra tagning. Det var aningens svårt till låtar som "Oh la la jag vill ha dig"...

Till sist kom även ögonblivket då Marina och Sandra verkligen skulle hoppa. Hjärtat bultade och alla var nervösa. Vattnet var kallt och mörkret hade lagt sig över inre Maren. Med liboj i högsta hugg stod vi och inväntade ögonblicket. Slutligen tog de händerna för ögonen och räknade: ett...två.... tre! De föll, vi andra höll andan.... Marina och Sandra klarade det galant och hela filmen är nu inspelad! Nu väntar arbetet med att klippa det ca 5 timmar långa materialet inför premiären den 5 september.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0