Inte långt kvar

Nu är det inte långt kvar till sommaren. Sista anmälningsdagen för teaterlägrena i sommar har varit och det blir 3 stycken roliga läger att se fram emot. Första precis veckan innan midsommar och sen de två efter. Blir dock sista året vi kommer att ha övernattning i Flen eftersom stugan tyvärr kommer att säljas till hösten. (Vad som är sagt iaf) Därför får alla ni som ska vara med njuta extra mycket under de dagarna vi tillbringar där.
Be till Gudarna att vi får fint väder också, som de tre senaste åren...
Även Telgelägret i Augusti börjar få anmälningar nu. Bor du i Telge Bostäder eller Telge Hovsjö är det bara att anmäla sig.
Det är riktigt skoj att det är ett sådant sug i Södertälje efter teater på sommaren. Vi har utökat med ett extra läger varje år. För fyra år sedan började vi så smått med ett läger och i år blir det hela 4 stycken. Hur ser det ut om ytterligare 4 år må tro?

I morgon tisdag samt onsdag är det de sista reptillfällena för tisdags och onsdagsgruppen. Det är nu detaljerna ska falla på plats. Alla scener sitter bra nu men det är kittet emellan som måste finjusteras en aning. Det ska nog inte vara några problem, dock är problemet att jag kanske inte hinner till repet börjar i morgon pga skolan! Jaja, ni klarar er säkert ändå.

Ha en trevlig vecka och välkommen på "innanför och utanför" på lördag och söndag. (Se affisch nedan)

/Christoffer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0